[social size='small' style='light' type='twitter,facebook,dribbble']

När pengarna inte räcker

När pengarna inte räcker

Du är inte den enda som behöver vända på slantarna för att få ekonomin att gå ihop. Många har det kämpigt med ekonomin av olika anledningar och att elen och maten har blivit dyrare är några av dem. Trots att det kan kännas svårt att få pengar till det nödvändigaste finns det saker du kan göra för att få det att gå ihop. Vidare i artikeln får du mer information om det.

Använd en pantbank

Om du har saker som är av värde kan du gå in på belonapantbank.se för att skicka in dina smycken eller dylikt för belåning. Det innebär alltså att du skickar in dina smycken som har ett värde, alltså är tillverkade av äkta guld eller silver. De kan också ha äkta ädelstenar. Sedan får du pengar för dem. Därefter kan du lösa ut smycket efter en tid eller låta företaget köpa upp det. Fördelen med Belona Pantbank är att du när som helst kan administrera din pant och exempelvis förlänga lånet om du är i behov av det. Dessutom går allt smidigt och säkert till och det är ingen väntetid.

Så gör du

Det enda du behöver göra är att gå in på hemsidan. Där kan du fylla i ett formulär. Därefter skickas ett så kallat pantbrev hem till dig. När du fått brevet lägger du i smycket och skickar tillbaka brevet till företaget. Oftast får du pengarna efter bara ett par dagar de mottagit brevet. Du betalar inget själv för att skicka in brevet eller för värderingen.

dante